HTML

Gemini? Maradhat!

Friss topikok

  • Módosi Sára: Nagyon jók a képek, biztos nagy élmény volt az egész klánnak :) Csak nehogy a gólya bekopogjon hoz... (2016.07.12. 06:22) Július első fele
  • Módosi Sára: Nagyon jók a képek! Ilyen hajas balesetem nekem is volt, bár arra már nem emlékszem, hogy kellett-... (2016.06.28. 12:43) Nyár
  • marcijuli: @Módosi Sára: Még nem tudják, sssss (2016.06.21. 18:42) Június
  • Módosi Sára: Nagyon édesek, ahogy örülnek a szökőkútnak :) (2016.06.07. 12:20) 3 és negyed év
  • marcijuli: Sajna nem tudunk egyszerre fényképezni és vigyázni az életükre, szóval nincsenek fotók :( (2016.06.05. 16:18) Névnap

Címkék

Betegségek

2015.04.27. 15:14 marcijuli

A múlt hét és az előtte hétvége elég nemjól sikerült, tekintve, hogy mindenkinek folyt az orra... Láz nem nagyon volt, meg legtöbbször a kedélyállapottal sem volt gond (hehherehehhe + mekmekmekmek), de azért nem voltak 100%-osak az ökröcskék.

Múlt szombaton este a szokásos hiszti olyan komolyra sikeredett, hogy amikor meg akartam fogni a Julcsi karját, akkor rutinosan magasra emelte (így ki tud csúszni, nehogy felvegyem) és csúszás közben megrántottam véletlenül a karját. Azonnal fájlalni kezdte, tudta mozgatni az ujjait, de a karját nem nagyon. Volt már ilyen, de akkor mire a Heimpálba érkeztünk (ment az 1%, köszi!) már nem volt semmi baja és most is hamar elhalkult a lányka. Úgyhogy megvártuk a vasárnap reggelt. Reggel továbbra is nehezen tudta használni a karját, úgyhogy mégiscsak elmentünk a Heimpálba, onnan pedig a balesetire, mert ott volt az ügyelet (nagyjából kiszámíthatatlan amúgy, hogy mikor hova kell vinni ügyeletbe, de szerencsére semmi sincs messze...) A lényeg, hogy hosszas várakozás után egy rántással megjavult a baba (észre se vette a rántást, de egy macit lenyúlt, biztosamibiztos alapon...) Várakozás közben kipróbáltuk az ikeás vasúti terepasztalt. Jó volt, de nem kéne, mert annyira nem jó... (kisiklanak maguktól a vonatok+ ilyenek)

Szóval a múlt hét viszonylag kevés kinti programmal telt.

Hétvégén volt az utolsó hétvége, amikor még élt az állatkerti bérlet, ezt kihasználtuk azért (ma járt le...) Szombaton a szokásos "pecsétet kérünk a Holnemvolt Parkba belépéskor + Manófalva homokozó + játszótér" kombó után a kijáratnál (a főbejáratnál) volt egy marionettes, ami nagyon tetszett mindenkinek: https://www.facebook.com/bencesarkadi

Délután viszont az utcánkon végigsétálva betértünk egy Közösségi házba, ahol éppen Varró Dani olvasott fel Kisvakondot és gyerek jógás verseket. utána dedikáltattuk mind a 4 könyvét, aztán integettünk és puszikat dobáltunk neki. (Marci szerint a költő neve jó hangosan "DA-NI-BÁ-CSI") A ház udvarán volt még játszóház is, ott is elvoltunk kicsit, nem volt tömeg.

Vasárnap pedig rögtön a Föld napi sátrakkal kezdtünk, így átöleltünk egy WWF pandamacit, aztán beültünk egy kenuba, aztán egy helyen megtaláltuk az ikeás terepasztalt jóval több járművel. Az egyik koalát láttuk ásítani is! Utána már csak a "pecsétet kérünk a Holnemvolt Parkba belépéskor + Manófalva homokozó + játszótér" maradt.

Hazafelé elaludtak, úgyhogy a kerületnek a körúton kívüli összes utcáját végigsétáltam a babakocsival...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bodigemini.blog.hu/api/trackback/id/tr227403008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Módosi Sára 2015.04.27. 17:02:22

Jaj hát végre hír van Rólatok! Bár nem a legjobb, de legalább hír! Júlia nem akar a Földön járni már megint, hát szedte-vette-teremtette! Csókoltatok Mindenkit!
süti beállítások módosítása